Bedrijfsprofiel

Staalwerk Huizen B.V. is een staalconstructiebedrijf opgericht in 1985. Wij ontwikkelen, ontwerpen en fabriceren kwaliteits- producten van een grote diversiteit, volgens plannen en tekeningen van derden. Vakmanschap, efficiency en inzet vormen de solide basis voor het beste resultaat.

Binnen de interne organisatie van Staalwerk Huizen vervult de klant een centrale functie. Van voorstel tot uiteindelijke productie wordt intensief contact met de klant gehouden. Een klantgerichte bedrijfscultuur betekent, dat kwaliteit de hoogste prioriteit heeft. Staalwerk Huizen hanteert daarbij het kwaliteits-begrip in de ruimste zin van het woord.

Hierbij vormen technische kwaliteit, hoogwaardige vaardigheden, efficiënte planning en een uitstekende service de kwaliteits-pijlers van Staalwerk Huizen.

Staalwerk Huizen kent haar specialisatie op velerlei gebied, zoals weg-, water- en lucht-transport, bouwsector, petrochemie, voedings-industrie, interieurbouw etc.

Dankzij onze uitgebreide voorraad plaat, strip en buis materiaal kent Staalwerk Huizen korte levertijden.

Recentelijk is de bouw van een gasstraat t.b.v de petrochemie afgerond. Opdrachtgever was een Nederlands ingenieursbureau. De gasstraat is verscheept naar Tunesië. Voor de petrochemie moet vervaardigd worden conform zeer strakke regelgeving. Staalwerk Huizen kan hieraan voldoen.